fbpx

Vad är en bal på slottet…

Efter min förskräckelse… som faktiskt tog en vecka… har nu damen blivit behandlad för kotledsinflammation vi behandlade även hovleden. Lilla gumman måste ha haft känning av detta ett tag utan att visat hälta, för hon blev en helt annan häst när vi bedövat leden. Det var 5 år sist vi hade en liknande resa, den tog 6 månader att läka ut. Så ni kan ju förstå min förfäran.

Nu står hon i sjukhage, hon ser faktiskt inte ut att må så himla dåligt, hon har sina kompisar bredvid och en sygg hingst att snegla på 60 meter bort, hon kunde ha haft det sämre. Vi promenerar 20 min varje dag nu och hon har en aktiv skritt och känns mycket mer positiv, jag hoppas att denna omgång blir lite kortare än den förra.

Planer är till för att ändras, något man ser framemot som träning och tävling får vänta, men så är det med livet i största allmänhet. Det viktigaste är att hon blir frisk sedan spelar resten ingen större roll när allt kommer omkring. Nu när hon står still kan jag använda henne till att pröva ut olika träns istället som tex Eponia Active (working bridle) som hon var riktigt snygg i.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.