fbpx

En sorg för ridsporten

Tears are the silent language of grief.” Tårar är vårt uttryck för sorg, det kan kännas som sympati inte räcker till och inte kan förändra något som har hänt, men tanke till ord och värme är en styrka att vara generös med en dag som denna.
… mitt tramseri kring min dams hälta känns irrelevant när den krassa verkligenheten slår till. Ett event som massor av människor varit inblandade i slutar i en obeskrivlig tragedi. Något som är vårt (hästmänniskor) livs familjefest, en helg i husvagn och lyckligt kaos blir snabbt till ett vakuum i förtvivlan. Det är ett hårt slag mot den svenska ridsporten och den nivå som majoriteten av oss befinner oss.

Men sanningen är, vi är i en sport där statistiken jobbar mot oss varje gång vi sätter oss i sadeln. Hjälm, skyddsväst och alla tänkbara säkerhetsanordningar kan dämpa men inte helt erövra en olycka.

Mina tankar går till familjen naturligtvis, men också till alla delaktiga i eventet och till oss som varje dag med olidlig passion och drömmar sätter oss i sadeln.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.