fbpx

Emma with Lacken King & Parkroe Boy

Detta är ju ett av de roligaste att vara ett sponsrande varumärke !

En liten rapport från Emma Hessel . I lördags vann hon och Lacken King CNCP* i Hermanstorp. Helt ok dressyr, felfri hoppning och en kanonrunda i terrängen gjorde att de hamnade överst på pallen. I söndags var det dags för Parkroe Boy att göra ännu en start i H100. Och även han gör en kanontävling . Felfri hoppning och en jättefin felfri terräng. Slutade 9:a av 32 starter. 8 placerade . Nu laddas det för fälttävlansveckan på Flyinge v 28 där King startar Ponny-SM – CCNP* och Parkroe Boy ska starta i en unghästbedömning samt i en H100.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.