Unik Design. Noga Utvalt. Anpassat för Dig.

Om Eponia

Varumärket Eponia Equestrian Sport är helsvenskt med inriktning på medveten design och tillverkning av produkter för ridsporten, främst för dressyr, hopp och hobby.

Namnet Eponia är taget från Epona. Epona var en keltisk gudinna och beskyddare av hästen, åsnan och mulan.

Eponia Equestrian Sport är ett ungt varumärke som skapades under 2013 -2014. Det startade mest som en kul grej men har nu vuxit till att innefatta flera “trademarks” och flera marknader. Under Eponia Equestrian Sport finner du produkter för både ryttare och häst.

Alla produkter designas och skapas på ritbordet i Laholm, Halland och tillverkas i bla Sverige, Europa och Asien.

Ett nytt och fräscht alternativ för både ryttare och häst.

Eponia Equestrian Sport, erbjuder ett annorlunda alternativ då vi fokuserar på val av material och en medveten produktion. Idag jobbar vi med svenska designers och vår tillverkning sker både i Sverige, Europa och i Asien.

Vi arbetar aktivt med miljövänliga processer och stöttar så långt vi kan arbetssituationen ute i tillverkningsledet. Vi är väl medvetna om att vi inte kan förändra världen men vi ser positivt på det lilla vi kan åstadkomma.

Vi har redan idag flertalet trademarks eller mindre varumärken under Eponia Equestrian Sport. Dessa är bl.a URBAN CHUNKS by eponia, EponiaComfort, EponiaCare, Eponia BarnBrat samtliga registrerade. Du kan läsa mer om dessa under rubriken “Varumärken” som du finner i menyn.

Våra priser ligger på en attraktiv nivå och vårt varumärke finns idag representerat både i Europa och USA. Vår försäljning drivs genom webshop, sociala media och genom ett nätverk av återförsäljare.

Vår ambition är att kunna erbjuda en ny och fräsch upplevelse inte bara genom våra produkter men också genom de värderingar vi vill bygga vår verksamhet på.

Fri frakt på alla ordrar, oavsett storlek på order. Avvisa