TÄNKVÄRT & LÄRORIKT

Utöver våra vanliga träns för hopp och dressyr som alla har ett anatomiskt huvudlag, erbjuder vi också anatomiska träns med specifika funktioner. Dessa träns är inte bara anatomiskt utformade för optimal komfort, de har också en specifik funktion som underlättar för unga hästar eller känsliga individer. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om våra funktionsträns.

Även om du inte planerar att köpa ett anatomiskt träns just nu, bör du fundera på hur tränset och bettet sitter på din häst. Vi har inkluderat en bild som visualiserar var de känsliga nervområdena på hästen är placerade till vänster.

FUNKTIONSALTERNATIV

ELEVATION

1990 KR (SLUT)

kÖP NU

VERITY

1990 KR

kÖP NU

ANATOMICA

FRÅN 1990 KR (SLUT)

KÖP NU

Bettlöst – Sidepull

Ett mjuk, rikligt fodrat, bettlöst träns är ett fantastiskt redskap för den häst som är mycket känslig i munnen ELLER unghästen som ska lära sig utan att rycka den i munnen.

2390 kr

läs mer

Bettlöst – Hackamore

Ett färgglatt hackamore skänklarna är i lättvikt aluminium tillverkade i helsingborg, Sverige. Tränset är i vegetabiliskt garvat läder med äkta fårskinn. Inkl antislip tyglar. Tränset erbjuds endast storlek Full, däremot finns skänklarna i 2 FEI godkända längder för Full och Ponny.

2490 kr

läs mer

Delar & Tillbehör

Hackamore Nosgrimma, skänklar i flera färger

1690 kr

köp nu

Hackamore Nosgrimma & matchande Pannband

1990 kr

Köp nu

Hackamore skänklar i flera färger

750 kr

Köp nu

Nosrygg med äkta fårskinn

650 kr

Köp nu

Hakpaddar i olika färger

Från 190 kr

Köp nu

Kedja till Hackamore

199 kr

Köp nu