TÄNKVÄRT & LÄRORIKT

Förutom våra vanliga träns för hopp och dressyr som samtliga har ett anatomiskt huvudlag, har vi tagit fram vad vi kallar anatomiska träns med en specifik funktion. Det vill säga de är inte bara anatomiskt utformade för komfort, utan de har även ett specifikt syfte i att underlätta för unghäst eller känsliga individer. Har du frågor om våra funktionsträns, tveka inte att kontakta oss.

Även om du inte ska köpa ett anatomiskt träns just nu, fundera på hur tränset och bettet sitter på din häst. Till vänster ser du en bild som visualiserar vilka områden hästen har sina känsliga nerver.

FUNKTIONSALTERNATIV

ELEVATION

1990 KR

kÖP NU

VERITY

1990 KR

kÖP NU

ANATOMICA

FRÅN 1990 KR

KÖP NU

Bettlöst – Sidepull

Ett mjuk, rikligt fodrat, bettlöst träns är ett fantastiskt redskap för den häst som är mycket känslig i munnen ELLER unghästen som ska lära sig utan att rycka den i munnen.

2390 kr

läs mer

Bettlöst – Hackamore

Ett färgglatt hackamore skänklarna är i lättvikt aluminium tillverkade i helsingborg, Sverige. Tränset är i vegetabiliskt garvat läder med äkta fårskinn. Inkl antislip tyglar. Tränset erbjuds endast storlek Full, däremot finns skänklarna i 2 FEI godkända längder för Full och Ponny.

2490 kr

läs mer

Delar & Tillbehör

Hackamore Nosgrimma, skänklar i flera färger

1690 kr

köp nu

Hackamore Nosgrimma & matchande Pannband

1990 kr

Köp nu

Hackamore skänklar i flera färger

750 kr

Köp nu

Nosrygg med äkta fårskinn

650 kr

Köp nu

Hakpaddar i olika färger

Från 190 kr

Köp nu

Kedja till Hackamore

199 kr

Köp nu