Köpvillkor och Priser

Våra priser kan ändras av omständigheter som Eponia Equestrian Sport inte råder över, till exempel väsentligt ändrade råvarupriser, valutaförändringar eller ändrad moms. I alla priser ingår moms med 25 %. Om momsen ändras förbehåller vi oss rätten att justera våra priser med motsvarande belopp. Vi reserverar oss för eventuella tryck- och skrivfel samt orimliga prisfel. Vi ingår endast avtal med myndig person (18 år).

Betalning

Vi accepterar betalning med:

  • Paypal
  • Bankgiro
  • IZettle
  • Klarna faktura
  • Klarna konto
  • Klarna delbetalning

Klarna Faktura – betala om 14 dagar

Fakturan ska betalas inom 14 dagar från fakturadatum. Det tillkommer faktura-avgift. Företag som vill handla för ett högre belopp är välkomna att kontakta kundservice.

Klarna konto

Med ”Klarna konto” betalar du i din egen takt. Du väljer själv vilket belopp du vill betala in varje månad, och betalar alltid först efter att du fått hem din vara. Har du flera pågående delbetalningsköp sammanställs dessa på en och samma månadsfaktura. Det betyder att du i och med din delbetalning öppnar ett konto hos vår samarbetspartner Klarna AB. På detta konto hamnar sedan alla dina delbetalningsköp. Har du gjort flera köp på delbetalning behöver du då bara betala en enda aviavgift.

När du väljer Klarnas kontotjänst handlar du tryggt och enkelt. Ditt personnummer används för att kontrollera om ditt köp kan godkännas. Beskedet får du direkt efter att du bekräftat din order. Du kan när som helst avsluta din delbetalning genom att sätta in återstående belopp. Konto 19,5% årsränta (ingen uppläggningsavgift)

Klarna konto – Delbetalning 3, 6, 12, 24 månader

Det andra alternativet finns att välja när du har handlat för över 1000 kr. Du kan då välja att delbetala till en fast månadskostnad i 3, 6, 12 eller 24 månader. Beloppet att betala beräknas då utifrån den valda betalningstakten.

Följande alternativ finns för delbetalning:

  • 3 månader med 0 % årsränta (uppläggningsavgift 95 kr)
  • 6 månader med 0 % årsränta (uppläggningsavgift 295 kr)
  • 12 månader med 0 % årsränta (uppläggningsavgift 395 kr)
  • 24 månader med 9,95 % årsränta (uppläggningsavgift 395 kr)

En avgift om 29 kr/faktura tillkommer. Om flera delbetalningsköp görs under en månad så samlas de på en faktura.

Retur och Byte

Om du inte är nöjd med beställda varor ger Eponia Equestrian Sport dig 14 dagar för retur eller byte av din produkt. Eponia Equestrian Sport ersätter dock inte produkter som ankommer smutsiga eller skadade under provning eller i retur. Produkter med brodyr har ingen retur- eller bytesrätt.

Byte

Så länge som produkten befinner sig i samma skick och samma förpackning som den ankom i, så kan du alltid returnera produkten. Du måste själv stå för retur portot och ditt returpaket måste skickas med Posten. Det är viktigt att informera oss om du vill ha din ersättning insatt direkt på ditt bankkonto. Om du vill ha ersättningen insatt på ditt bankkonto, vänligen förse oss med ditt kontonummer och bankens namn. För att kunna överföra returbeloppet behöver vi de internationella bankkoderna, d.v.s. IBAN- och SWIFT/BIC-koderna för ditt konto. Du får dessa koder lättast genom att kontakta din bank. Du bör räkna med 2-3 veckor för Eponia Equestrian Sport att behandla ditt ärende (efter att vi har mottagit returen). Vi behåller rätten till fördröjningar under högsäsong och kampanjer.

Retur

Så länge som produkten befinner sig i samma skick och samma förpackning som den ankom i, så kan du alltid returnera produkten. Du måste själv stå för returportot. Det är viktigt att informera oss om du vill ha din ersättning insatt direkt på ditt. Om du vill ha ersättningen insatt på ditt bankkonto, vänligen förse oss med ditt kontonummer och bankens namn. För att kunna överföra returbeloppet behöver vi de internationella bankkoderna, d.v.s. IBAN- och SWIFT/BIC-koderna för ditt konto. Du får dessa koder lättast genom att kontakta din bank. Du bör räkna med 2-3 veckor för Eponia Equestrian Sport att behandla ditt ärende (efter att vi har mottagit returen). Vi behåller rätten till fördröjningar under högsäsong och kampanjer.

När du returnerar eller byter en produkt, vänligen packa den försiktigt i en skild kartong eller i postens sändningskuvert. Produkten har ingen returrätt, om den är sänd endast i sin egen produktkartong eller –påse (gäller även skolådor) eller om produkten på grund av en bristfällig förpackning har skadats eller blivit smutsig under transporten. För att returnera eller byta din produkt sänd den, tillsammans med en ifylld returblankett, till följande adress:

Eponia Equestrian Sport
Krukmakaregränd 8
312 30 Laholm

Ersättning

Vi förbehåller oss rätten till att det kan förekomma små skillnader i produktfärger och detaljer. Om du är osäker råder vi dig att kontakta vår kundservice innan du beställer. Små skillnader i produktdetaljer och små färgförändringar berättigar inte en reklamation.

Det är kvaliteten på produkten i relation med priset som avgör om du är berättigad till ersättning då det handlar om en trasig produkt. Produkten kontrolleras och felen estimeras när returpaketet har ankommit till Eponia Equestrian Sport.

För att göra en reklamation, skicka din produkt till Eponia Equestrian Sport tillsammans med en ifylld returblankett. Det är viktigt att du förser oss med tillräcklig information om orsaken till returen, hur mycket du har betalt för returporto och om du vill ha en ny produkt eller pengarna tillbaka. Om Eponia Equestrian Sport är ansvariga för felet, kommer du att få kompensation för returportot.

Du bör räkna med 2-3 veckor för Eponia Equestrian Sport att behandla ditt ärende (efter att vi har mottagit returen) och möjligen kompensera dig. Vi behåller rätten till fördröjningar under högsäsong och kampanjer.

Försvunna och returnerade ordrar

Om ditt returpaket försvinner då den skickas tillbaka till Eponia Equestrian Sport, blir du endast kompenserad om du har postens spårningskod och kvittot med vilka vi kan söka kompensation från transportföretaget.